Filtrat el rendiment de la nova targeta gràfica integrada Gen11 d’Intel en Ashes of theSingularity


Com si estigués preparat i després de la presentació de l’arquitectura que hem exposat avui, una nova filtració s’obre pas per a mostrar, una vegada més, el rendiment de la futura iGPU d’Intel, on aquesta vegada ha fet acte de presència en Ashes of the Singularity, deixant molt mal parada a la seva homòloga actual UHD 620 i competint de tu a tu contra NVIDIA en la seva gamma baixa MX.

Intel Gen 11 ¿un rival per les MX de NVIDIA?

Les iGPU Intel Gen 11 porten importants millores com hem vist avui en l’article de la seva arquitectura, on segons Intel el rendiment brut d’aquestes noves targetes gràfiques integrades arribaria fins a 1 TFLOPS en la seva versió més potent amb 64 EUs.

Per a fer-nos una millor idea del que representa aquesta xifra, posarem en context les dades oficials de rendiment d’algunes consoles àmpliament conegudes.

I és que XBOX One aconseguia 1,31 TFLOPS, XBOX One S va elevar el seu rendiment fins a 1,4 TFLOPS, PS4 fins a 1,84 TFLOPS i finalment PS4 Pro ja va fer un salt important fins als 4,2 TFLOPS.

És a dir, aquesta iGPU estaria només un 31% per sota de la potència d’una XBOX One en rendiment pur, res mal si tenim en compte que és molt probable que encara es tractin de dades teòriques de rendiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *