El Samsung Galaxy Note 10 serà més ràpid que mai gràcies al seu emmagatzematge intern

Una de les grans novetats que vam veure en la presentació del Samsung Galaxy S10, SamsungGalaxy S10+ i Samsung Galaxy S10e van ser les seves opcions d’emmagatzematge. Fins i tot hi ha un model amb 1 TB de capacitat amb una velocitat endiablada. Però poc podrà fer contra el Samsung Galaxy Noti 10 i el seu nou xip d’emmagatzematge

Primers detalls sobre la pantalla del SamsungGalaxy Noti 10

 

Més que res perquè la signatura asiàtica acaba de presentar una memòria interna encara més impressionant: la primera solució d’emmagatzematge flaix universal eUFS 3.0 de 512 GB, que promet una velocitat de lectura i escriptura mai vista fins ara en un telèfon intel·ligent.

Velocitat de la memòria del Samsung GalaxyNoti 10

El primer xip de eUFS 3.0 podria incorporar-se el Samsung Galaxy Noti 10
Quan el fabricant va anunciar al gener el seu nou emmagatzematge intern, utilitzava tecnologia eUF 2.1, però aquest estàndard eUFS 3.0, que no només arribaria al SamsungGalaxy Noti 10, sinó que molt probablement també l’acaba integrant el Samsung GalaxyFold, ofereix unes velocitats de lectura seqüencials de 2.100 MB per segon, a més deeuna velocitat d’escriptura que aconsegueix els 410 MB per segon.

Una cambra en el S-Pen, la forma d’evitar el notch en el Samsung Galaxy Noti 10

I és que, tal com indica la companyia asiàtica, els telèfons intel·ligents del futur seran capaços de passar una pel·lícula en qualitat Full HD a un ordinador en tan sols tres segons.

Memòria interna del Samsung Galaxy Noti 10

Com podreu comprovar en la taula publicada per la signatura coreana en el seu blog oficial, la diferència respecte a la memòria interna presentada al gener d’aquest mateix mes és notable. Cal tenir en compte que aquestes taxes de velocitat de lectura i escriptura són teòriques, realment sigui una mica inferior, però això permetrà que els dispositius que comptin amb aquests nous xips, entre ells el Samsung Galaxy Noti 10, siguin notablement més ràpid.

D’altra banda, Samsung ha confirmat que la producció en cadena del xip de 512 GB amb tecnologia eUFS 3.0 ja està en marxa, mentre que els models amb 1 TB i 256 GB de capacitat començarien a fabricar-se al llarg de la segona meitat de l’any. Una data que quadra amb la presentació del Samsung Galaxy Noti 10, que molt probablement és presentat a l’agost de 2019 per a avançar-se a la IFA 2019.

I ull, que com us hem indicat al principi d’aquest article, el nou telèfon plegable de Samsung podria unir-se al Samsung GalaxyNoti 10 integrant aquestes noves memòries flaix de la signatura amb seu a Seül. Sabem que aquest model arribarà el 26 d’abril, però la companyia ha programat una roda de premsa relacionades amb el Galaxy Fold un parell de setmanes abans. Anunciarà que aquest model també comptarà amb aquests nous i potents xips d’emmagatzematge?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *