Apareixen unes fotos fetes amb el Huawei P30 Pro, que oferirà zoom 10X

El compte enrere per a la presentació del Huawei P30 Pro ja està en marxa, alguna cosa que ocorrerà el 26 de març a París. Però com és habitual, abans es van coneixent alguns detalls que oferirà aquest dispositiu, com per exemple la qualitat i quantitat del zoom que permetrà en fer fotografies.

La veritat és que s’esperen grans coses del Huawei P30 Pro en l’apartat fotogràfic, un model del qual es creï que integrarà quatre cambres (una d’elles tipus ToF per a augmentar les seves opcions en el que té a veure amb la profunditat i els treballs en tres dimensions). Però, en el cas que ens ocupa, la qual cosa s’ha pogut conèixer és el comportament del terminal en utilitzar el zoom. I, per la qual cosa s’ha pogut veure, aquest serà bastant bo.

 

 

 

 

El disseny del Huawei P30 Pro al descobert en unes fonguis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molt zoom amb el Huawei P30 Pro: fins a 10X
A causa d’unes imatges que ha publicat un dels vicepresidents de la companyia, anomenat Brece Lee, es poden veure les diferents opcions que ofereix en fer fotos de forma directa amb el Huawei P30 Pro. El número dels exemples són quatre, i són els següents: sense zoom; 5X; 10X i, a més, l’ús de gran angular. Per tant, es toquen totes les opcions que actualment demanden els usuaris.

Les fotos s’han fet a una antena 5G que la signatura asiàtica en la GSMA, i existeixen detalls que són importants comentar. El primer, és deixar com a referència la foto que és la referència i que és el paisatge sense cap modificació (almenys en principi):

Foto tradicional feta amb el Huawei P30 Pro

A continuació, es poden veure tant la foto en la qual s’ha utilitzat zoom 5X com el propi que aconsegueix els 10X. En el primer dels casos el treball és realment bo, amb una neteja bastant elevades i que, per tant, parla molt bé dels nous sensors CMOS que s’espera que siguin part del Huawei P30 Pro. En el segon cas sorprèn bastant que el soroll és reduït i la definició no baixa en excés. Això, i deixant clar que la qualitat és bastant bona, sembla que el treball es realitza de forma híbrida i no només òptica (i, per tant, no es dóna ús a una tecnologia similar a la que fa poc ha presentat Oppo per a levar el zoom 10X als seus telèfons).

 

 

Foto amb zoom 5X feta amb el Huawei P30 Pro Foto amb zoom 10X feta amb el Huawei P30 Pro
L’última foto feta amb el Huawei P30 Pro
Finalment deixem la foto amb gran angular, en la qual crida l’atenció que el rang utilitzat és bastant ampli pel que es podrà treure bastant partit a aquesta funció -que serà possible utilitzar-la ja que un dels sensors està dedicat a aquest tipus de treball-. No es té cap dada, però pel que es pot veure en la imatge feta amb el Huawei P30 Pro, tot fa penar que parlem d’un element per sobre dels 110 graus.

Foto amb gran angular feta amb el Huawei P30 Pro

El cas, és que apunta molt i bo el Huawei P30 Pro en el que té a veure amb la fotografia, per la qual cosa tot fa pensar que aquest dispositiu farà que la signatura asiàtica es mantingui com una de les millors del mercat -sinó la millor- en el que té a veure amb la fotografia en els telèfons mòbils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *