AMD Radeon Adrenalin 2019 Edition 19.3.3: suport per Sekiro: Shadows Die Twice y Generation Zero

De nou AMD a la càrrega amb una nova versió de les seves drivers Radeon Adrenalin 2019 Edition, ara en la seva versió 19.3.3, on els de Lisa El seu han estat realment escarits en aquest nou driversquant a novetats i errors corregits o detectats es refereix. La major novetat radica en el suport per a dos nous jocs: Sekiro: Shadows Die Twice i Generation Zero.

El primer és un joc d’acció i aventura desenvolupat per From Programari i que arribarà distribuït per Activision, amb suport per a les consoles PlayStation 4 i Xbox One, on també comptarà amb una versió per a Microsoft Windows. El seu llançament està programat per a demà 22 de març de 2019.

D’altra banda, Generation Zero serà un títol FPSde l’estudi Avalanche que arribarà a PS4, Xbox One i Windows el pròxim dia 26 de març de 2019 i que té esperant a bastants usuaris.

I és que només tindrem dos “fix” en aquesta versió, sent aquests:

Com en totes les versions AMD té una sèrie de problemes que anota i informa els usuaris, entenent-se que ja estan treballant a solucionar-los en la mesura i menor temps possibles.

Els Adrenalin 2019 van arribar amb molts problemes de funcionament, però a tenor del que veurem, AMD sembla haver solucionat tots excepte dos:

El cursor del ratolí pot desaparèixer o sortir del límit de la part superior d’una pantalla en els processadors mòbils AMD Ryzen amb iGPURadeon Vega Graphics.
La superposició de mètriques de rendiment i els mesuradors Radeon Wattman poden experimentar lectures i fluctuacions inexactes en les GPU AMD Radeon VII.
La versió concreta d’aquest driver 19.3.3 és la 18.50.27.09, i la trobarem en Botiga de controladors de Windows com la versió 25.20.15027.9004.

Igual que hacemo en Intel i NVIDIA, us recomanem desinstal·lar els drivers anteriors mitjançant DDU seguint el nostre manual.

Podeu descarregar aquests nous driver des de la web oficial d’AMD i seleccionar el vostre sistema operatiu per a l’arxiu correcte seguint aquest enllaç.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *